Wie zijn wij

De broers

Wij zijn Luc & Ted Scholten, twee broers uit Almere en zijn sinds onze geboorte vastberaden geweest om een eigen bedrijf te starten! Deze droom hebben wij met veel plezier laten uitkomen in de zomer van 2015. Beiden hebben wij een economische studie en een commerciële achtergrond in de dienstenwereld. Na heel veel jaren sparen en hard werken is het ons gelukt om onze eerste supercar, een Audi R8, te kopen en hiermee droomritten aan te bieden in Nederland.

De voorliefde voor auto’s is begonnen toen wij 6 en 8 jaar waren en mochten meerijden op het circuit van Zandvoort in een rode Porsche 911 uit 1968.
Vanaf dat moment waren wij vastberaden om onze levens te wijden aan snelle auto’s en de geur van benzine met een hoog octaangehalte. Met ontzettend veel passie vervullen wij dagelijks onze droom om anderen dezelfde ervaring te laten beleven.

Inmiddels zijn wij hard aan het groeien met nieuwe auto’s, personeel en leuke acties. Wij hebben al enkele duizenden mensen bij ons in de auto gehad en gaan hier graag mee door. Er is ten slotte niks mooiers om een droom waar te laten worden en een passie met een ander te delen!

Ons verhaal in de ondernemer

Wil jij meer te weten komen over onze visie? Lees dan ons interview in het A.D. via de Ondernemer.