Autotransport Almere

Een autoambulance of ander transport nodig voor een sportieve, exclusieve, klassieke of zware auto? Of wil je een Sportwagen verslepen naar een evenement, klant of een andere locatie? Laat ons dan voordelig en veilig jouw auto transporten met onze trekauto en aanhangwagen.

Autotransport in Almere

Onze aanhangwagen is niet zomaar een aanhangwagen maar een aanhangwagen voor speciaal vervoer. De aanhangwagen is een zogenoemde ‘IforWilliams’ oplegger die extra brede auto’s (zoals SUV’s, Pick-ups, bestelbussen en ander bijzonder vervoer) kan transporten tot 2800 kg. De aanhangwagen is 2,35 meter breed en hierdoor kunnen wij merken zoals Porsche, Ferrari, Lamborghini, Audi, BMW, Bentley, Rolls Royce en nog veel meer exclusieve & brede auto’s verslepen. Laat de supercars of sportwagens vervoeren naar speciale gelegenheden voor een voordelige prijs. De auto wordt veilig vastgezet op de trailer met lieren. In Almere rijden wij het voordeligst (al vanaf 70 euro exclusief BTW) maar er zijn ook mogelijkheden om op andere locaties gebruik te maken van de dienst; ga hiervoor naar het contactformulier.

Autotransport Almere

Almere

Wij verzorgen het gehele vervoer zoals de trekauto, aanhangwagen en lieren. Er is plaats voor één persoon om mee te rijden in de trekauto en een chauffeur met BE-rijbewijs verzorgen wij. Het enige wat wij nodig hebben is het adres waar de auto opgehaald moet worden en waar deze naartoe getransporteerd moet worden. De kosten voor transport bedragen 70 euro exclusief BTW in Almere. Zoek snel het contactformulier op als je andere vragen hebt of de dienst wil reserveren. Reserveren is 24/7 per dag mogelijk en ook in de weekenden kun je gebruik maken van onze transportservice mits deze nog beschikbaar is.

Contactformulier