Extra’s

Drive the Passion biedt verschillende extra’s aan. Cadeau’s en andere extra’s die het comfort voor-, tijdens- of na de rit moeten vergroten. Je kunt zowel tijdens de reservering aangegeven welke extra opties je wil gebruiken en deze direct afrekenen met de reservering middels iDEAL. Heb je al geboekt, maar wil je toch een optie toevoegen aan jouw boeking? Geen probleem, deze kun je hier alsnog bijboeken. Je kunt ook op de dag zelf aangeven van welke extra’s je gebruik wil maken bij de instructeur. In dit geval zijn contant en pin betalingen mogelijk. Dit genot bieden wij als autoliefhebbers graag aan voor andere autoliefhebbers.

Afkopen eigen risico

De bestuurder heeft een eigen risico van € 2500,-. In het meest tragische geval kan Drive the Passion je bij schade aansprakelijk stellen tot dit bedrag. Dit bedrag kan erg hoog oplopen en daarom bieden wij de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Het eigen risico kan afgekocht worden voor € 25,- per rit. Als je ervoor kiest om het eigen risico af te kopen dan kun je met een geruster hart achter het stuur kruipen om zo optimaal van de droomrit te genieten. Let op! Het afkopen van het eigen risico geldt alleen mits men zich aan de algemene voorwaarden houdt.

GoPro HD video

Als het moment dan eindelijk aanbreekt dat je de droomrit in de supercar gaat maken dan is het leuk om de rit later nog eens terug te kijken. Drive the Passion biedt de unieke mogelijkheid om de rit te filmen met een HD GoPro Camera voor € 15,- per rit. De gehele rit zal opgenomen worden en je zult het filmpje digitaal ontvangen. Deze kun je gemakkelijk openen, opslaan, delen en zo vaak terugkijken als je zelf wil. Drive the Passion zal nooit commercieel gebruik maken van beeldmateriaal waar je geen toestemming voor hebt gegeven.

Filmen met eigen smartphone

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Daarom heeft Drive the Passion bedacht om een telefoonhouder aan te bieden voor € 5,- per rit. De telefoonhouder kan geplaatst worden zodat de hele rit gefilmd kan worden met de eigen smartphone. Ideaal om het filmpje direct binnen handbereik te hebben en als klein cadeau voor een verjaardag. Wat is er ten slotte leuker om met de omgeving te delen wat voor een unieke ervaring je hebt meegemaakt! Vergeet niet om genoeg opslagruimte op jouw smartphone vrij te houden zodat de gehele rit opgenomen kan worden.

Meerijder

Mocht je een rit willen maken in onze Ferrari California of Tesla dan biedt Drive the Passion je de unieke mogelijkheid om 1 passagier mee te laten genieten van de gehele droomrit, de kosten hiervoor zijn € 20,-. LET OP: de achterbank van de Ferrari California heeft beperkte ruimte, waarbij wij een maximumlengte van 1,40 meter adviseren voor de achterbank.