Tesla rijden

Heeft u altijd al eens zelf willen rijden in een Tesla? Wij bieden u de mogelijkheid om deze geweldige elektrische auto te ervaren. Klik op de onderstaande knop en reserveer direct uw eigen Tesla Experience.

 
Zelf rijden in een
Tesla
 
Hoge klanttevredenheid
Klantbeoordeling: 5/5
 
Veilig en betrouwbaar
Actief sinds 2019
 
Bij u in de buurt
3 locaties in NL

Tesla Experience

Onze Tesla Experience biedt u de kans om een Tesla van binnen en buiten te ervaren. Tijdens uw Experience kruipt u, na een korte instructie, achter het stuur van onze witte Tesla Model S of onze zwarte Tesla Model X rijdt u zelf in deze elektrische auto op de openbare weg. U beleeft de ultieme combinatie van snelheid en luxe. Een professionele instructeur neemt tijdens de rit plaats op de passagiersstoel om u te helpen bij het vinden van een interessante route en om al uw mogelijke vragen over de auto te beantwoorden. Natuurlijk krijgt u voor aanvang en einde van uw 30 minuten durende Tesla Experience de mogelijkheid om foto’s te maken. Tevens bieden wij de optie om uw onvergetelijke droomrit vast te leggen met onze HD camera aan boord. Stapt u straks ook in één van onze Tesla’s? Klik dan op de onderstaande knop en reserveer direct.

Eenvoudig reserveren in 4 stappen!

 

1. Scroll naar beneden, kies in ons locatieoverzicht een gewenste rijlocatie en wacht tot de bijbehorende boekingskalender verschijnt.

 

2. Kies een gewenste duur, kies een beschikbare datum en wacht tot de bijbehorende tijdsblokken onder de boekingskalender verschijnen

 

3. Kies een beschikbaar tijdsblok, voeg eventueel opties toe en klik op ‘boek nu’. Een eventuele kortingscode kan nu worden toegepast.

 

4. Vul uw gegevens in en reken veilig af met iDeal. U ontvangt direct een mail met uw reserveringsbevestiging. Uw reservering is voltooid!

Locatieoverzicht Tesla Experience

Amsterdam

Golfclub De Hoge Dijk
1105 AA Amsterdam
Abcouderstraatweg 46

Direct reserveren

Gorinchem

Parkeerplaats bij Starbucks Meerkerk
Energieweg 116
4231 DJ Meerkerk

Direct reserveren

Hilversum

Tankstation BP Koot
Bramenberg 2
3755 BX  Eemnes

Direct reserveren

Geen rijbewijs of 18+ jaar?

Neem dan plaats op de passagiersstoel en laat uzelf door de instructeur rijden op de openbare weg. Wij zullen u vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de Tesla kan. Als u geïnteresseerd bent om mee te rijden met de instructeur dan kunt u een gewone Tesla Experience aanschaffen. Ga vervolgens tijdens het reserveren naar de opmerkingen en laat ons weten dat u graag mee wilt rijden als passagier.

Tesla Experience als cadeau?

Geef een rit in een supercar cadeau! Een cadeau geven is enorm leuk, maar nog leuker is een cadeaubon voor het rijden in een Tesla in Nederland. Wij vinden het belangrijk om men een glimlach te bezorgen met deze belevenis. Op de cadeaubon is een unieke vouchercode te vinden. Met deze vouchercode kan er gereserveerd worden in ons systeem.

Klantervaringen

Bij ons staat service altijd op nummer 1. Wij hechten daarom veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Daarom maken wij gebruik van de onafhankelijke review-systeem van Facebook en Google. De waardering van onze klanten is met gemiddeld 5 uit 5 sterren bijzonder hoog.

| Hoogst haalbare beoordeling

De beoordelingen op Facebook zijn toegankelijk voor iedereen. Wij zijn daarom erg trots op het behalen van de hoogst haalbare beoordeling op dit platform. Ruim 145 klanten hebben ons op Facebook beoordeeld met gemiddeld 5 sterren. Tevens zijn er veel lovende recensies te lezen.

| Uitstekende recensies

Iedereen met een Google-account kan een recensie achterlaten over ons bedrijf. De recensies op Google zijn openbaar voor iedereen en daarom zijn wij erg trots op het behalen van een uitstekende beoordeling. Ruim 15 klanten hebben ons op Google beoordeeld met gemiddeld 4,9 sterren.