Verjaardagscadeau voor man

Drive the Passion verhuurt een Maserati GranTurismo S of een Audi R8. Een Sportwagen ook wel supercar is te huur vanaf 30 minuten, ideaal als een verjaardagscadeau voor een man

Maserati GranTurismo S

De Maserati GranTurismo S is niet zomaar een luxe tourer maar een werkpaard met 440 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. De motor is enorm luidruchtig en zorgt voor veel bekijks. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers. De vierzitter kan zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Audi R8

De Audi R8 is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara en leder in beiden supercars. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal blijven komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black uitstraling. De Audi R8 zal ruimschoots aanwezig zijn op de rijlocatie zodat deze bekeken kan worden en gefotografeerd. De twee-zits coupé, of de vierzitter, kunnen zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Zelf rijden in een supercar, het kan nu!

Kosten voor een verjaardagscadeau voor hem

De experience duurt 30 minuten. Eris de kans om foto’s te maken hierna volgen er instructies over hoe je het beste kunt omgaan met sportwagens. Uiteindelijk zal de jarige plaats nemen achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Ideaal als cadeau. Wie vindt het niet leuk om te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”. Wij zullen je vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de supercars kunnen.

Praktische zaken

Als je nog speciale wensen hebt voor het verjaardagscadeau of als je direct een Cadeau wilt aanschaffen dan kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Let op! Al onze prijzen zijn inclusief onvoorziene kosten en wij hanteren dan ook geen weekendkosten of bijvoorbeeld & benzinekosten.

Direct cadeaubon kopen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Een arrangement kopen maar nog geen datum willen vastleggen, bestel alvast een cadeaubon waarmee je op een later moment jouw rit kunt reserveren. Bij ons is dit niet zo maar een cadeaubon, maar een cadeaubon die ervoor zorgt dat je op een van de 7 locaties in Nederland kan rijden! Zo kan je er voor kiezen om in een Maserati GranTurismo of een Audi R8 te rijden met een rijinstructeur. Het leukste verjaardagscadeau van 2017!