Sportwagen huren voor de beurs

Drive the Passion verhuurt een Maserati GranTurismo S of een Audi R8 voor de beurs. Een Sportwagen ook wel supercar is te huur vanaf 4 uur.

Maserati GranTurismo S

De Maserati GranTurismo S is niet zomaar een luxe tourer maar een werkpaard met 440 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. De Maserati is enorm luidruchtig en zorgt voor veel bekijks. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers.

Audi R8

De Audi R8 is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara en leder in beiden supercars. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal blijven komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black uitstraling. De Audi R8 zal ruimschoots aanwezig zijn op de rijlocatie zodat deze bekeken kan worden en gefotografeerd.

Kosten voor een beurs

De Audi R8 of Maserati kan gehuurd worden voor een hele dag. Heb je een speciale beurs en wil je nu echt een “lokker naar je stand” plaatsen, huur dan een supercar. Een Audi R8 of Maserati GTS werkt absoluut als een magneet, en daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk hier een beursactie aan te verbinden. Hoe leuk is het om een prijsvraag te houden en 5 personen na de beurs een keer in het echt te laten rijden in de sportwagen die zij bij jouw stand op de beurs hebben gezien? Ideaal voor een beurs. Wie vindt het niet leuk om te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”. Wij zullen je vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de supercars kunnen.

Praktische zaken

Als je nog speciale wensen hebt of als je direct wil reserveren dan kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Let op! Al onze prijzen zijn inclusief prijzen en wij hanteren dan ook geen weekendkosten of bijvoorbeeld & benzinekosten.

Contactformulier