Sportwagen huren bedrijfsevenement

Drive the Passion verhuurt een Maserati GranTurismo S of een Audi R8 voor bedrijfsevenementen. Een Sportwagen ook wel supercar is te huur vanaf 15 minuten per medewerker

Maserati GranTurismo S

De Maserati GranTurismo S is niet zomaar een luxe tourer maar een werkpaard met meer dan 400 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers. De vierzitter kan zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Audi R8

De Audi R8 is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara en leder in beiden supercars. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal blijven komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black uitstraling. De Audi R8 zal ruimschoots aanwezig zijn op de rijlocatie zodat deze bekeken kan worden en gefotografeerd. De twee-zits coupé, of de vierzitter, kunnen zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Kosten voor een bedrijfsfeest

De experience duurt minimaal 15 minuten per medewerker. Afhankelijk van uw wensen voor het bedrijfsevenement kunnen wij een veilige route uitstippelen op uw gewenste locatie. Elke medewerker heeft de kans om in een van de sportwagens te rijden. Wij kunnen maximaal 50-60 ritten rijden in 8 uur met twee sportwagens. Uw medewerker krijgt de kans om foto’s te maken, er volgen instructies over hoe je het beste kunt omgaan met sportwagens. Uiteindelijk zal de medewerker plaats nemen achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Ideaal als bedrijfsevenement. Wie vind het niet leuk om te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”. Wij zullen je vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de supercars kunnen.

Praktische zaken

Als je nog speciale wensen hebt of als je direct wil reserveren dan kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Let op! Al onze prijzen zijn inclusief prijzen en wij hanteren dan ook geen weekendkosten of bijvoorbeeld & benzinekosten.

Contactformulier