Maserati rijden

Heeft u altijd al eens zelf willen rijden in een Maserati Granturismo? Wij bieden u al sinds 2014 de mogelijkheid om deze geweldige sportauto te ervaren. Ruim 2.500 personen gingen u sindsdien al voor! Klik op de onderstaande knop en reserveer direct uw eigen Maserati Granturismo Experience.

Maserati Granturismo S wit
 
Zelf rijden in een
Maserati Granturismo S
 
Hoge klanttevredenheid
Klantbeoordeling: 5/5
 
Veilig en betrouwbaar
Actief sinds 2014
 
Bij u in de buurt
7 locaties in NL

Maserati Granturismo Experience

Onze Maserati Granturismo Experience biedt u de kans om de exclusieve Maserati Granturismo van binnen en buiten te ervaren. Tijdens uw Experience kruipt u, na een korte instructie, achter het stuur van onze witte Maserati Granturismo en rijdt u zelf in deze exclusieve sportauto op de openbare weg. U beleeft de ultieme combinatie van snelheid, geluid en luxe en u kunt daarbij op veel bewonderende blikken van voorbijgangers rekenen. Een professionele instructeur neemt tijdens de rit plaats op de passagiersstoel om u te helpen bij het vinden van een interessante route en om al uw mogelijke vragen over de auto te beantwoorden. Natuurlijk krijgt u voor aanvang en einde van uw 30 minuten durende Maserati Granturismo Experience de mogelijkheid om foto’s te maken. Tevens bieden wij de optie om uw onvergetelijke droomrit vast te leggen met onze HD camera aan boord. Stapt u straks ook in onze witte Maserati Granturismo met wel 460 PK? Klik dan op de onderstaande knop en reserveer direct.

Eenvoudig reserveren in 4 stappen!

 

1. Scroll naar beneden, kies in ons locatieoverzicht een gewenste rijlocatie en wacht tot de bijbehorende boekingskalender verschijnt.

 

2. Kies een gewenste duur, kies een beschikbare datum en wacht tot de bijbehorende tijdsblokken onder de boekingskalender verschijnen

 

3. Kies een beschikbaar tijdsblok, voeg eventueel opties toe en klik op ‘boek nu’. Een eventuele kortingscode kan nu worden toegepast.

 

4. Vul uw gegevens in en reken veilig af met iDeal. U ontvangt direct een mail met uw reserveringsbevestiging. Uw reservering is voltooid!

Locatieoverzicht Maserati Granturismo Experience

Amsterdam

Golfclub De Hoge Dijk
1105 AA Amsterdam
Abcouderstraatweg 46

Direct reserveren

Apeldoorn

Parkeerterrein
De Zanden 11H
7395 PA Teuge

Direct reserveren

Arnhem

Restaurant Roadhouse
Amsterdamseweg 467
6816 VK Arnhem

Direct reserveren

Breda

Novotel Breda
Doctor Batenburglaan 74
4837 BR Breda

Direct reserveren

Eindhoven

Schippersstop Eindhoven
Habraken 2601-2605
5507 TR Veldhoven

Direct reserveren

Heerenveen

Haje Hotel Heerenveen
Schans 65
8441 AC Heerenveen

Direct reserveren

Hilversum

Van der Valk Hotel – De Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 Eemnes

Direct reserveren

Rotterdam

McDonald’s Rotterdam
Celsiusstraat 20
2652 XT Berkel en Rodenrijs

Direct reserveren

Zwolle

Wegrestaurant de Lichtmis
Hermelenweg 190
8028 PL  Zwolle

Direct reserveren

Geen rijbewijs of 20+ jaar?

Neem dan plaats op de passagiersstoel en laat uzelf door de instructeur rijden op de openbare weg. Wij zullen u vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat Maserati GranTurismo S kan. Als u geïnteresseerd bent om mee te rijden met de instructeur dan kunt u een gewone Maserati GranTurismo S experience aanschaffen. Ga vervolgens tijdens het reserveren naar de opmerkingen en laat ons weten dat u graag mee wilt rijden als passagier.

Lamborghini Gallardo Experience als cadeau?

Geef een rit in een supercar cadeau! Een cadeau geven is enorm leuk, maar nog leuker is een cadeaubon voor het rijden in een Maserati GranTurismo S in Nederland. Wij vinden het belangrijk om men een glimlach te bezorgen met deze belevenis. Op de cadeaubon is een unieke vouchercode te vinden. Met deze vouchercode kan er gereserveerd worden in ons systeem.

Klantervaringen

Bij ons staat service altijd op nummer 1. Wij hechten daarom veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Daarom maken wij gebruik van de onafhankelijke review-systeem van Facebook en Google. De waardering van onze klanten is met gemiddeld 5 uit 5 sterren bijzonder hoog.

| Hoogst haalbare beoordeling

De beoordelingen op Facebook zijn toegankelijk voor iedereen. Wij zijn daarom erg trots op het behalen van de hoogst haalbare beoordeling op dit platform. Ruim 145 klanten hebben ons op Facebook beoordeeld met gemiddeld 5 sterren. Tevens zijn er veel lovende recensies te lezen.

| Uitstekende recensies

Iedereen met een Google-account kan een recensie achterlaten over ons bedrijf. De recensies op Google zijn openbaar voor iedereen en daarom zijn wij erg trots op het behalen van een uitstekende beoordeling. Ruim 15 klanten hebben ons op Google beoordeeld met gemiddeld 4,9 sterren.