Drive the Passion
autoverhuur

Wilt u een exclusieve auto huren voor bijvoorbeeld een trouwerij, fotoshoot, galafeest, of zakelijk evenement? Klik dan op de onderstaande knop om ons aanbod aan luxe auto’s te bekijken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

ferrari logo
Ferrari huren
lamborghini logo
Lamborghini huren
audi logo
Audi huren
maserati logo
Maserati huren
Mercedes huren
Tesla huren

Luxe auto huren? ook als trouwauto!

Wilt u een exclusieve auto huren voor bijvoorbeeld een trouwerij, fotoshoot, galafeest, of zakelijk evenement? Wij verhuren verschillende supercars van bekende merken als Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Aston Martin, Audi en Tesla. Tevens zijn wij een van de weinige autoverhuurders van exclusieve auto’s die goed verzekerd zijn. Klik dan op de onderstaande knop om ons aanbod aan luxe auto’s te bekijken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Sport Auto Experience cadeautip!

Onze Sport Auto Experience biedt u de kans om de exclusieve Audi R8, Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Mercedes AMG GT of Tesla (Model S of Model X) van binnen en buiten te ervaren. Tijdens uw experience kruipt u, na een korte instructie, achter het stuur van de supercar en rijdt u zelf in deze exclusieve sportauto op de openbare weg. Natuurlijk krijgt u voor aanvang en einde van uw 30 minuten durende arrangement de mogelijkheid om foto’s te maken. Klik op de onderstaande knop en reserveer eenvoudig en direct.

Verhuur aanbod luxe auto’s

Tesla Model S

Vanaf slechts € 195,00

 

Auto bekijken

Tesla Model X Plaid

Vanaf slechts € 295,00

 

Auto bekijken

Maserati Quattroporte S

Vanaf slechts € 395,00

 

Auto bekijken

Audi R8

Vanaf slechts € 495,00

 

Auto bekijken

Mercedes AMG GT

Vanaf slechts € 595,00

 

Auto bekijken

Aston Martin V8 Vantage

Vanaf slechts € 695,00

 

Auto bekijken

Ferrari California

Vanaf slechts € 695,00

 

Auto bekijken

Ferrari California

Vanaf slechts € 695,00

 

Auto bekijken

Lamborghini Gallardo

Vanaf slechts € 895,00

 

Auto bekijken

Klantervaringen

Bij ons staat service altijd op nummer 1. Wij hechten daarom veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Daarom maken wij gebruik van de onafhankelijke review-systeem van Facebook en Google. De waardering van onze klanten is met gemiddeld 5 uit 5 sterren bijzonder hoog.

    

| Hoogst haalbare beoordeling

De beoordelingen op Facebook zijn toegankelijk voor iedereen. Wij zijn daarom erg trots op het behalen van de hoogst haalbare beoordeling op dit platform. Ruim 145 klanten hebben ons op Facebook beoordeeld met gemiddeld 5 sterren. Tevens zijn er veel lovende recensies te lezen.

| Uitstekende recensies

Iedereen met een Google-account kan een recensie achterlaten over ons bedrijf. De recensies op Google zijn openbaar voor iedereen en daarom zijn wij erg trots op het behalen van een uitstekende beoordeling. Ruim 15 klanten hebben ons op Google beoordeeld met gemiddeld 4,9 sterren.

Snel vrijblijvende offerte aanvragen