Eind examen gala auto huren met een Maserati GranTurismo S of een Audi R8.

De autoritten zijn aan te raden voor: evenementen, trouwerijen, cadeau’s, speciale gelegenheden, eind examen gala auto hurenpromotiedoeleinden en als promotiewagen. Want wie wil er geen foto’s nemen met een exclusieve Audi R8 op de achtergrond? Of in James Bond-stijl naar een gala gebracht worden? Wij proberen de huidige manier van supercar belevingen te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Service staat daarom centraal en alles kan overlegd worden, twijfel dus niet om ons contactformulier op te zoeken om onze gala auto te huren. Onze medewerkers proberen altijd binnen 24 uur contact met je op te nemen, zelfs in het weekend!

Maserati GranTurismo S

De Maserati GranTurismo S is niet zomaar een luxe tourer maar een gala auto met wel liefst 440 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. De motor is enorm luidruchtig en zorgt voor enorm veel bekijks. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers. De vierzitter kan zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Audi R8 gala auto huren auto

Een achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk dat alleen het allerbeste toelaat. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie, zorgen ervoor dat de exoot betere rij-eigenschappen heeft dan menig sportwagen. De Audi R8 is een hedendaagse vertoning van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk die men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men ’s nachts over droomde. Geniet daarom van jouw eigen orkest in de achterbak van deze supercar en kijk gauw naar de mogelijkheden die wij aanbieden.

Kosten voor het huren voor een galasportwagen

De experience duurt 30 minuten en hierbij krijg je de mogelijkheid om foto’s te maken, je ontvangt instructies over hoe je het beste kunt omgaan met dit spartaanse paard en uiteindelijk neem je plaats achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Ideaal als cadeau of om jezelf te trakteren. Wie vind het niet leuk om mee te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”.

Praktische zaken

Als je nog speciale wensen hebt of als je direct wil reserveren dan kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Let op! Al onze prijzen zijn inclusief onvoorziene kosten en wij hanteren dan ook geen weekendkosten of bijvoorbeeld & benzinekosten.

Contactformulier