Meerijden Audi R8 of Maserati GranTurismo S zonder rijbewijs

[rev_slider alias=”homepage-slider”]

Je bent altijd al liefhebber geweest van snelle en sportieve sportwagen. Je wil dan ook graag zelf in een sportwagen huren maar je hebt nog geen rijbewijs.

Meerijden zonder rijbewijs in een sportwagen

De Audi R8 of de Maserati GranTurismo S zijn unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara en leder in beiden supercars. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal blijven komen op foto’s door de matzwarte en witte uitstraling. De supercar zal ruimschoots aanwezig zijn op de rijlocatie zodat deze bekeken kan worden en gefotografeerd. De twee-zits coupé, of de vierzitter, kunnen zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Kosten voor het meerijden

Welk kind vind het niet leuk om mee te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”. Neem plaats op de passagiersstoel en laat jezelf door de instructeur rijden op de openbare weg. Wij zullen je vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de supercars kunnen. Als je geïnteresseerd bent om mee te rijden met de instructeur dan kun je een gewone experience bij Drive the Passion aanschaffen. Ga vervolgens tijdens het reserveren op de website naar de opmerkingen en laat ons weten dat je graag mee wil rijden als passagier.

Exclusief supercar liefhebber