Audi R8 Matte Black

[rev_slider alias=”homepage-slider”]

Drive the Passion verhuurd een Audi R8 matte black. De Audi R8 is te huur vanaf 20 minuten

Audi R8 Matte Black

De Audi R8 is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara en leder in beiden supercars. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal blijven komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black uitstraling. De Audi R8 zal ruimschoots aanwezig zijn op de rijlocatie zodat deze bekeken kan worden en gefotografeerd. De twee-zits coupé, of de vierzitter, kunnen zelf gereden worden maar er kan ook meegereden worden als passagier.

Kosten voor het rijden in de Audi R8 Matte Black

De experience duurt 30 minuten en hierbij krijg je de mogelijkheid om foto’s te maken, je ontvangt instructies over hoe je het beste kunt omgaan met dit spartaanse paard en uiteindelijk neem je plaats achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Ideaal als cadeau of om jezelf te trakteren. Welk kind vind het niet leuk om mee te rijden in een heuse sportwagen genaamd “supercar”. Wij zullen je vanaf het eerste moment in het zonnetje zetten en laten zien wat de supercars kunnen. Als je geïnteresseerd bent om mee te rijden met de instructeur dan kun je een gewone experience bij Drive the Passion aanschaffen. De Audi R8 is te huur vanaf 20 minuten. De kosten hiervoor zijn €115,00 maar let goed op, af en toe hebben wij leuke acties.

Zelf rijden in een supercar van €115,- voor €79,-

Praktische zaken

Als je nog speciale wensen hebt of als je direct wil reserveren dan kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Let op! Al onze prijzen zijn inclusief onvoorziene kosten en wij hanteren dan ook geen weekendkosten of bijvoorbeeld & benzinekosten.

Matte Black Audi R8