Audi R8 huren

Audi R8 huren in Nederland

Zelf Audi R8 rijden

Iedereen verdient het om de sensatie mee te maken om zelf te rijden in een Audi R8 in Nederland. Wij vinden voor iedereen een passende mogelijkheid om deze ervaring te mee te maken. De autoritten zijn aan te raden voor: evenementen, trouwerijen, cadeau’s, speciale gelegenheden, promotiedoeleinden en als promotiewagen. Want wie wil er geen trouwfoto’s met een exclusieve Audi R8 op de achtergrond? Of in James Bond-stijl naar een gala gebracht worden? Wij proberen de huidige manier van supercar belevingen te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Service staat daarom centraal en alles kan overlegd worden, twijfel dus niet om ons contactformulier op te zoeken. Onze medewerkers proberen altijd binnen 24 uur contact met je op te nemen!

De experience duurt 30 minuten en hierbij krijg je de mogelijkheid om foto’s te maken, je ontvangt instructies over hoe je het beste kunt omgaan met dit Duitse paard en uiteindelijk neem je plaats achter het stuur op de openbare weg met een rijinstructeur op de passagiersstoel. Voor het besturen van de Audi R8 geldt een minimale leeftijd van 18 jaar en een rijbewijs. Voldoe je niet aan deze eisen? Dan kun je meerijden met een instructeur! Ideaal als cadeau of om jezelf te trakteren.

Impressie van de Audi R8

Audi R8 als cadeau

Een achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk dat alleen het allerbeste toelaat. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie, zorgen ervoor dat de exoot betere rij-eigenschappen heeft dan menig sportwagen. De Audi R8 is een hedendaagse vertoning van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk die men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men ’s nachts over droomde. Geniet daarom van jouw eigen orkest in de achterbak van deze supercar en kijk gauw naar de mogelijkheden die wij aanbieden.