Actie oud

[rev_slider alias=”actie-slider”]

WEES ER SNEL BIJ,ONTVANG BIJNA 50% KORTING!
DE KLOK TIKT…

Voer de kortingscode in tijdens de reservering: AC23HJ

20 MINUTEN ZELF RIJDEN MET FOTOMOMENT EN INSTRUCTIES

De Audi R8 is binnen en van buiten is de auto geheel afgewerkt met carbon fiber, supersterk en tegelijkertijd superlicht. De 420 pk V8 motor brengt je razendsnel van 0 naar 300 kilometer per uur. Het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen ervoor dat u bochten met gemak aansnijdt. Het beige lederen interieur en de matzwarte kleur geven deze stoere supercar bovendien een geweldig rauw randje!

De Maserati GranTurismo S is niet zomaar een luxe tourer maar een werkpaard met 440 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. De motor is enorm luidruchtig en zorgt voor veel adrenaline. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers.

Zelf rijden in een supercar van €115,- voor €60,-

Dit arrangement omvat:

30 minuten experience
Fotomoment en instructie
20 minuten zelf een Supercar besturen.
Professionele begeleiding;

Zelf achter het stuur

Samen met de instructeur ga je de openbare weg op. Zo’n unieke auto blijft natuurlijk niet onopgemerkt, dus je zal vast wat bewonderende blikken zien onderweg! Ondertussen geniet jij van het heerlijke geluid van de vuurspuwende motor in de achterbak, en de ongekende snelheid.

Impressie van de Audi R8